O nama

Tko smo mi?

GRIF d.o.o. društveno je poduzeće osnovano 2009. godine u sklopu inicijative osnivača, udruge GONG, a u svrhu podrške i razvoja organizacija civilnog društva.

Od tada pa do danas pružili smo stručnu pomoć više od 60 različitih organizacija od koje su mnoge od njih sada već dugogodišnji klijenti. Kao društveno poduzeće želimo se razvijati i doprinositi zajednici pružanjem usluga za koje je na tržištu teško pronaći savjete i podršku sa konkretnim poznavanjem problematike.

Dodana vrijednost

Društveni utjecaj: zapošljavanje teže zapošljivih skupina, programi stručne prakse, programi osposobljavanja mladih.

Ekološki utjecaj: online sustav koji smanjuje papirnato poslovanje, recikliranje iskorištenog papirnatog materijala, zeleni ured bez nereciklirajuće plastike i jednokratne plastične ambalaže, ekološki materijali za čišćenje.

Pro-NGO: kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena

Pro-NGO – kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena je projekt usmjeren na jačanje kapaciteta organizacija civilnog društva u Hrvatskoj. Nositelj projekta je Udruženje za razvoj kulture „URK“ iz Zagreba, a provodi se u partnerstvu s još 5 organizacija iz Hrvatske te norveškim partnerom. Financijska podrška iznosi 200.000 EUR, a projekt traje 36 mjeseci.

Inovativnim pristupom i uključivanjem samih organizacija u dizajniranje rješenja ovaj projekt na jedinstven način omogućuje zajedničko kreiranje alata za poboljšanje financijsko- administrativnog poslovanja OCD-a i jačanje kapaciteta u području javnog komuniciranja društvenog doprinosa organizacija civilnog društva (OCD).

Mi u brojkama

14
biljaka u našem uredu
7
kilograma papira mjesečno recikliramo
1500
napravljenih financijskih izvještaja
30
revizija preživjele